PurePro S300 víztisztító

Termékleírás

PurePro S300 háztartási víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 3 lépcsős víztisztító berendezés, kompakt Quick gyorscsatlakozós (Quick-Change) kivitelű szűrőkkel. A tisztavizet a víztisztító pultra szerelt, saját csaptelepén keresztül vesszük. A szűrést 3 db szűrő végzi el.

A szűrőházakba épített, azaz kompakt Quick gyorcsatlakozós (Quick-Chnage) előszűrőegységek előnye, hogy a szűrők cseréje szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül és 1 lépésben megoldható, így -a gyors és egyszerű szűrőcserének köszönhetően- rendkívül praktikus.

PurePro S300 háztartási víztisztító berendezés csomagja az alábbiakat tartalmazza: 1 db 3 lépcsős tisztító rész szűrőegységekkel, 1 db tisztavíz csaptelep, beszereléshez szükséges szerelékek és Gépkönyv.

A tisztítórész 3 szűrési lépcsője

1. lépcső: 5 mikronos polipropilén előszűrőbetét. Eltávolítja az 5 mikronnál nagyobb mechanikai szennyeződéseket: homok, rozsda, stb. PurePro® S-széria, S300ST (Quick-Change)

2. lépcső: szemcsés aktívszén (GAC) előszűrőbetét. Eltávolítja a szerves szennyeződések és a klór 99%-át. Javítja a víz íz és illat minőségét. PurePro® S-széria, S300ND (Quick-Change)

3. lépcső: szemcsés aktívszén (GAC) előszűrőbetét. Eltávolítja a szerves szennyeződések és a klór 99%-át. Javítja a víz íz és illat minőségét. PurePro® S-széria, S300RD (Quick-Change)

Műszaki adatok

  • Maximális teljesítmény: 200 liter/óra
  • Méretei, magasság: 36 cm, szélesség: 7 cm, hosszúság: 26 cm
  • Súlya: 3,5 kg
  • Megengedett hálózati víznyomás: 2-7 bar
  • Tisztavíz csaptelep: FC101 (kerámiabetétes, krómozott fém, modern).
  • Maximális működési hőmérséklet: 45°C
Translate »